Hond mee naar vakantiehuis

donderdag, 9 juni 2011 Je hond mag mee op vakantie!
Gaat je hond mee op vakantie? Bij Alle Vakantiehuizen Online kan dat! We hebben heerlijke vakantiehuizen geselecteerd waar je hond van harte welkom is.

Kies in het themamenu 'vakantie met hond' en u treft alle vakantiehuizen waar uw huisdier is toegestaan.

Zo is je vakantie compleet, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over wie er op je huisdier gaat passen. Dat doe je lekker zelf! Een tip: neem het voer mee waar hij aan gewend is. Je hond moet al aan zo veel dingen wennen, dan is zijn eigen eten in elk geval vertrouwd. Een fijne vakantie met je hond!

Is je hond welkom?

In de meeste landen kun je probleemloos terecht met alle hondenrassen voor een vakantie om nooit te vergeten. Sommige landen maken uitzonderingen voor zogenaamde aanvals-, waak- en verdedigingshonden, zoals de pitbulls en aanverwante terriƫrsoorten. Het is raadzaam om van tevoren na te vragen of jouw hond mee op vakantie mag naar het land van je keuze. Er zijn ook landen waar je hond altijd aan de lijn moet (Duitsland) of een muilkorf moet dragen in het openbaar vervoer (Oostenrijk) of in openbare ruimten (Italiƫ). En als je op doorreis bent, gelden de regels van het land waar je op dat moment doorheen reist. Die moet je dus ook weten als je je hond mee op vakantie neemt.

Bekijk alle vakantiehuizen geschikt voor uw hond die wij u aanbieden.

Kies in het themamenu 'vakantie met hond' en u treft alle vakantiehuizen waar uw huisdier is toegestaan.

Terug naar nieuwsoverzicht